Trænere

Hvem er vi?

Pelle Lindahl

Pelle er uddannet klubtræner og spiller selv på Vejen Tennisklubs førstehold i Jyllandsserien, han har derudover også divisionskampe på tennis CV’et. Pelle træner vores senior medlemmer hver mandag. Derudover træner han også lejlighedsvis juniorspillerne.

Lars Nielsen

Lars er ansvarlig for juniortræningen og har taget det første af tre kursur i klubtræneruddannelsen. Han har selv en søn som spiller tennis og Lars formår at kombinere Tennis teorien med sjove øvelser samt at skabe et positivt og motiverende træningsmiljø.

Antje Hansen

Antje har taget de 2 første kurser af klubtræneruddannelsen og er sammen med Lars de ansvarlige for at vores juniorer har en god dag på træningsbanen. Antje er i stand til at formidle og kommunikere så alle børn forstår teorien og den praktiske udførelse af simple såvel som avancerede øvelser.