Trænere

Hvem er vi?

Pelle Lindahl

Pelle er uddannet klubtræner og spiller selv på Vejen Tennisklubs førstehold i Jyllandsserien, han har derudover også divisionskampe på tennis CV’et. Pelle træner vores senior medlemmer hver mandag. Derudover træner han også lejlighedsvis juniorspillerne.

Telefon: 40 85 75 08

 

Lars Nielsen

Lars er ansvarlig for juniortræningen og har taget det første af tre kursur i klubtræneruddannelsen. Han har selv en søn som spiller tennis og Lars formår at kombinere Tennis teorien med sjove øvelser samt at skabe et positivt og motiverende træningsmiljø.

Telefon: 25 21 92 16

 

Antje Hansen

Antje har taget de 2 første kurser af klubtræneruddannelsen og er sammen med Lars de ansvarlige for at vores juniorer har en god dag på træningsbanen. Antje er i stand til at formidle og kommunikere så alle børn forstår teorien og den praktiske udførelse af simple såvel som avancerede øvelser.

Telefon: 27 23 14 91

Skriv et svar