Vejen Tennisklub skal have ny formand

                                                                                                                                        Vejen, august 2022

PRESSEMEDDELELSE: Vejen Tennisklub skal have ny formand.

Vejen Tennisklubs formand igennem de sidste 8 år, Pelle Lindahl træder tilbage ved den kommende generalforsamling til februar 2023.

-Jeg har nu været formand i 8 år, og det er tid til at nye kræfter kommer til. Det seneste stykke tid har det været svært, at finde tid til at kunne varetage en så vigtig funktion, som det at være formand i en frivillig forening, siger den snart tidligere formand, og fortsætter: Hvis jeg ikke har tid til at gøre tingene ordentligt, så bliver det noget rod. Medlemmerne skal ikke lide under jeg har travlt på job, de er vores fundament, de er vores kunder, og fortjener en formand der er tæt på.

Klubben skal ud at finde flere nye bestyrelsesmedlemmer, da også Michael Christiansen og René Tranekjer ikke genopstiller.

-Vi har allerede nu kontakt til kandidater til bestyrelsen og formandsposten, men der er ingen tvivl om generalforsamlingen til februar, bliver yderst vigtig. Der er behov for at vi får en stærk bestyrelse, som ønsker at drive klubben videre i udviklingen, slår Pelle Lindahl fast samtidigt med han forsikrer om at han ikke slipper det frivillige arbejde helt. Jeg vil fortsat gerne drive nogle af de projekter jeg har sat i søen. Derfor har jeg også sagt til den nuværende bestyrelse, at jeg vil fortsætte arbejdet med en opgradering af anlægget og være ansvarlig for sponsorer, hvis en ny bestyrelse ønsker det. Derudover vil jeg også gerne fortsætte med at arrangere vores årlige turnering Vejen Open – Powered by Yonex, og Mini Wimbledon, hvis man ønsker at fortsætte.

Men hvad skal formanden så lave? -Jeg vil rigtigt gerne spille mere tennis selv. Jeg har kun spillet 8-10 gange hele sæsonen. Det er for lidt. Og så tror jeg min kone bliver glad for at jeg har lidt mere tid med hende.

Fundamentet er ifølge Pelle solidt. -Vi har fået lavet nogle solide aktiviteter, som forhåbentligt kan leve videre. Der er ingen tvivl om en ny formand kommer til at lægge nogle kræfter i det i starten, men jeg stiller mig gerne til rådighed for sparring. Derudover har vi nogle projekter, som er meget spændende. Bl.a. en fælles ketchersport forening, hvor vi sammen med Vejen Badmintonklub vil kigge på, hvordan vi kan skabe noget synergi ved at drive nogle flere ting i fællesskab. Jeg er selv én af initiativtagerne til projektet, så det kommer jeg nok heller ikke til at kunne slippe helt.

Formanden afviser ikke at vende tilbage. -Jeg er stolt over det vi har udrettet de sidste år. Jeg brænder for tennis, jeg brænder for foreningsarbejde. Det at være med til at skabe rammer og fællesskab for alle vores medborgere synes jeg er rigtig fedt og yderst vigtigt. Så hvem ved, måske jeg simpelthen ikke kan undvære det og vender tilbage en dag, slutter Pelle Lindahl.

Spørgsmål kan rettes direkte til Pelle Lindahl på kontakt@vejentennisklub.dk eller på telefon 40 85 75 08.